Bağdat Cad. Gökmen Ap. 132 Feneryolu İST

Cinsel İşlev Bozuklukları

Cinsel işlev bozukluğu terapisi, olumsuz bir ruh halinin fiziksel fonksiyonlara yansıması, toplumsal baskılar, cinselliğe uygun olmayan koşullar ve saplantılar neticesinde doğabilecek psikolojik etkenli cinsel işlev problemlerini gidermeye çalışan bir metottur.

Bir tür bilişsel davranış terapisi olarak kabul edilen bu yöntem cinsel açıdan problem yaşayan çiftlere uygulanmaktadır. Terapistin alanındaki uzmanlığı kadar çiftin bu konudaki isteği ve tedaviye olan inancı da düzelmede büyük rol oynamaktadır.

Cinsel bozukluk tedavisi kapsamında uygulanan yöntemlerin, bireysel, çift, ve grup terapisi, kendi kendine yardım programları, minimal terapist kontaktı olarak sıralanması mümkündür.

Cinsel işlev bozukluğu terapisi sayesinde iyileşme sağlamak sanılanın aksine oldukça kolaydır. Terapist uyguladığı yöntemler ile çiftler arasındaki ifade problemlerini ve iletişim kopukluğu gideren köprü vazifesi görmektedir. Problem zannedilen yanlış algıların değişmesi ile birlikte sorunlu olan çift tamamı ile sorunlarından kurtulmaktadır.

Yaşamınızı ve mutluluğunuzu ertelemeyin, çözüm için çekinmenize gerek yok!

Terapi merkezimizin alanında uzman görevlileri hassasiyetlerinizin bilinci ile ihtiyacınız olan kalıcı çözümü elde edebilmeniz için gerekli tüm desteği sizlere sunuyor. Partnerinizi yeniden keşfetmek ve mutlu bir cinsel hayata adım atmak için yapmanız gereken tek şey bizler ile iletişime geçmek olacaktır.

Deneyim Psikolojik Danışmalık uzman psikolog kadrosu ile mutlu bir cinsel hayatın kapısını aralarken, vajinusmus, erken boşalma, cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunlarınızı kalıcı olarak gidermenize yardımcı oluyor.

 

Uzmanına Sor

Teşekkürler. Uzmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Üzgünüz, sistemsel bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyiniz.